SUGARAY RAYFORD: (US)

Vi har den glede og kunne annonsere en artist som er spådd og bli sjangerens største og som allerede har befestet sin posisjon i bluesmiljøet. På hans kommende Europa turné er Codstock en av stoppestedene. Vi lover en kveld du aldri vil glemme.

Les mer …SUGARAY RAYFORD: (US)

DANIELLE NICOLE BAND: (US)

Hun var tidligere hovedsanger og bassist i Blues-rock band Tramped Under Foot. Dette bandet gjestet Codstock for noen år tilbake med stor suksess. Siden den gang har Danielle trukket seg ut av bandet og gått sin egen vei som soloartist. Hennes første soloplate kom ut i 2015 og het "Wolf Den."

Les mer …DANIELLE NICOLE BAND: (US)

HUNGRY JOHN & FREDDY JOHNSEN (NO)

Under Codstock blir det duo konsert med Norges blues konge, Hungry John. Sammen med sin faste gitarist tar han oss med på en akustisk/elektrisk reise i bluesens historie. Vi lover 100% blues med røttene godt plantet i tradisjonene til Muddy Waters, Howlin Wolf, Lightnin` Hopkins og mange andre blues legender fra Chicago og Mississippi bluesen.

Les mer …HUNGRY JOHN & FREDDY JOHNSEN (NO)

Doghouse Sam & His Magnatones

Doghouse Sam & His Magnatones gjorde kjempesuksess på Codstock i 2015. Nå er de endelig tilbake for å lage topp stemning i Henningsvær.

I løpet av de siste 5 år har bandet opparbeidet seg et unikt rykte med deres "Good Ol`Rhythm & blues" musikk, energisk show og kvalitet fra øverste hylle. de vant den Belgiske Blues Challenge i 2015 og har utgitt 3 cd plater og spilt på alt av store festivaler i Europa.

Les mer …Doghouse Sam & His Magnatones

BOOGIEMAN FLEINES & ELSTAD (NO)

Tilbake til Codstock

Duoen Fleines & Elstad, fra Melbu i Vesterålen, tøyer begrepet blues og presenter det de selv kaller rå og uraffinert deltablues. Stian Fleines leverer vokal som det i aller høyeste grad oser respekt av, og hans dype og røffe stemme er av flere blitt sammenlignet med storheter som BB King og Howlin Wolf.

Les mer …BOOGIEMAN FLEINES & ELSTAD (NO)

J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters

Jan Tore Lauritsen er en norsk blues-/soulartist med åtte plateutgivelser bak seg, sammen med sitt Buckshot Hunters. Deres siste utgivelsen, Blue Eyed Soul Vol.1, er nominerte til Spellemannprisen 2018 i klassen blues. JT er en soulful sanger og trakterer i tillegg trekkspill, Hammond orgel og munnspill. JT Lauritsen & The Buckshot Hunters har turnert over hele verden siden starten i 1995. Lauritsen har vært en av artistene på Delbert McClintons Sandy Beaches Cruise i Karibien siden 2010. Delbert McClinton har på mange måter vært en slags mentor for Lauritsen.

Les mer …J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters

Jørn Hoel & The Groovie Chefs

Jørn Hoel er en av de artistene som virkelig rører følelsene våre, og han leverer alltid på sine konserter. Til Lofoten har han med seg en kvartett, som spiller låter fra hele hans karriere. Fra hans gjennombrudd på 80-tallet med legendariske hits og følsomme sanger, som de fleste av oss kjenner til. Til hans kritikerroste album fra 90-tallets med sterke røtter fra blues og soulmusikken. 

Les mer …Jørn Hoel & The Groovie Chefs

RICH HARPER BAND (US)

Codstock presenterer et gjennsyn med Rich Harper. Dette bandet gjorde stor suksess hos oss noen år tilbake. Rich Harper Band er en blues/rock trio i verdensklasse med base i Los Angeles og en artist som har spilt mye i Skandinavia. Rich Harper Band tok Åmåls Blues Fest (Sverige) med storm i 2004, og forårsaket et skred av entusiastiske leserbrev i etterkant.

Les mer …RICH HARPER BAND (US)

SISTER SUZIE & the Right Band (England)

«A Little Lady With a Big Voice»
Suzie eller Susan som hun egentlig heter, er en ung, spennende og meget dyktig blues/ rockabilly vokalist som opprinnelig kommer fra Northumberlands i England. For mange i Norge er nok Sister Suzie ukjent, men det kan jo hende du har hørt og sett henne på bluesklubben Ain’t Nothin’ But The Blues i SOHO i London, hvor hun frekventerer ofte.

Les mer …SISTER SUZIE & the Right Band (England)

HUNGRY JOHN (Norge)

Tilbake til Lofoten etter 6 års fravær. John Magnar Bernes, bedre kjent som Hungry John, har viet sitt liv til bluesens tjeneste. Siden midten av 60-tallet har han reist land og strand rundt for å spre sitt blåtonebudskap, alltid våken for nye impulser og stilretninger innen blues. Han er en av de virkelige store sliterne i norsk musikkliv, en veteran som nyter respekt langt utover landegrensene for sin livslange, lidenskapelige innsats for musikken som ligger hans hjerte nærmest; blues.

Les mer …HUNGRY JOHN (Norge)

Codstock Presenterer 2019

Her vil vi presentere artistene for Codstock Festivalen 2019 etterhvert som de er klare :)
Gled dere, for det gjør vi ...

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen