SUGARAY RAYFORD: (US)

Vi har den glede og kunne annonsere en artist som er spådd og bli sjangerens største og som allerede har befestet sin posisjon i bluesmiljøet. På hans kommende Europa turné er Codstock en av stoppestedene. Vi lover en kveld du aldri vil glemme.

Sugaray Rayford:

Med sitt eget 7 manns band, sin personlige sjarm, høyenergiske og morsomme natur, pisker han opp folkemengden til et vanvidd. Sugaray tar scenen fra første sekund og er blitt en publikumsfavoritt over hele verden.

Rayford begynte sin musikalske karriere som 7 åring med å synge og spiller trommer i kirken. Hans kirkelige innflytelse skinner definitivt gjennom i hans musikk. Den sjelfulle, raspende og følelsesmessige vokalen forteller om en erfaring med motgang, og en barndom som er preget av fattigdom og tap. Hans mor fikk kreft og måtte samtidig være aleneforsørger for 3 gutter. Kirken ble hans redning og en arena han lærte å elske. Her utviklet han seg til en fantastisk sanger og en showman uten like.

Derfor ble han da også nominert som «B.B. King Entertainer of the Year» og «Contemporary Blues Male Artist» under 2017 Blues Music Awards. I 2019 er han nominert til ytterligere to nye priser i Memphis. Han har utgitt 6 plater og den siste, "The Revelator" ble nettopp sluppet på markedet.

Med Sugaray Rayford i front av et rykende sterkt band med fullt trøkk fra en energisk blåserekke er det duket for den optimale blues / soul opplevelsen.

YouTube Video med Sugaray:

Hjemmeside: https://sugarayrayford.com

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen