TRAMPLED UNDER FOOT

Den første av disse artistene er TRAMPLED UNDER FOOT (US). Denne trioen består av tre søsken og har lagt hele bluesmiljøet for sine føtter både i USA og Europa. De dukket første gang opp i Norge på Notodden blues festival i 2009 og slo knockout på hele det norske bluesmiljøet! Siden har de vært på Notodden flere ganger samt reist rundt omkring i Norge på ulike festivaler og klubber.

Når så du sist to venstrehendte gitarister i samme band? Og når så du sist en mannlig og en kvinnelig? Vel, sjansen er stor for at du kun ser det når Trampled UnderFoot står på scenen. Når du ser Trampled Under Foot opptre skjønner du at bluesens framtid er underholdende og rett foran nesa di.

Les mer …TRAMPLED UNDER FOOT

DANA FUCHS

DANA FUCHS fra USA regnes som det hotteste innenfor dagens blues. Folk har virkelig noe å glede seg til, - dama med den råeste stemmen som trollbinder publikum fra første stund. Hun har rettmessig blitt sammenlignet med Janis Joplin pga sin særegne stemmeprakt.

Det ble sagt om henne: "Dana Fuchs er i besittelse av en vulkan av en stemme. Det er lett å være enig med New York Press når de skriver at ”Dana Fuchs just sings like a bastard”.

Les mer …DANA FUCHS

Mike Sanchez and his Band

 

Codstock er stolt over å kunne presentere en av Europas fremste rhythm & blues artister.

Mike Sanchez er ingen hvem som helst. Han har blant annet vært vokalist og pianist i Bill Wymans Rhythm Kings og han er å finne på Rhythm Kings plata "Just for a thrill" og på dvd platen "Let the good times roll". Mike Sanchez har også utgitt plate sammen med Jeff Beck og den nye rockabilly dronninga, Imelda May.

Sanger, pianist og gitarist Mike Sanchez gir alltid energiske show med pumpende boogie woogie piano og herlig sang.

Les mer …Mike Sanchez and his Band

Micke & Lefty feat. Chef

Du blir glad og lykkelig når du hører på denne trioen fra Finland.. Ville "Lefty Willie" Leppänen regnes som en av Europas beste slide gitarister. Micke Björklöf og Lefty Willie har spilt på utallige klubber og festivaler over hele Europa.

I 2005 spilte trioen for første gang i Norge. Det skjedde på Sementblues i Kjøpsvik og Alta Soul & Blues Festival. Glimrende kritikker fra publikum. Bandet ble nord Norge venner og har siden spilt på mange bluesklubber her oppe. De har opparbeidet seg en stor fanskare og nå har dere atter en gang mulighet til å treffe gutta.

Les mer …Micke & Lefty feat. Chef

The Domestic Bumblebees

Kjære publikummer, "are you ready for the rock n` roll" ?

Hvis du er det må du ta turen på festiviteten under årets Codstock.

På scenen finner du et band der ordet FYRVERKERI kommer helt til sin rett.
The Domestic Bumblebees er en trio fra Stockholm som spiller 50 talls blues & rock n` roll. De startet som et sideprosjekt i 2004 der meningen var en konsert og så slutt. Det er vel ingen hemmelighet at det sa P.A.N.G på denne konserten.
Gutta tok publikum med storm og resten er historie.

Les mer …The Domestic Bumblebees

Sven Zetterberg

Codstock har booket en av skandinavias mest anerkjente bluesmann, Sven Zetterberg fra Sverige. Når man snakker om bluesartister utenfor USA er det umulig og forbigå denne mannen. Sven er en fantastisk sanger, gitarist, munnspiller og låtskriver.

Sven ble født 28 mars i 1952 og opptrådte første gang som 7 åring. Men da han senere hørte artister som "Little Richard", "Elvis Presley" og "Sonny Boy Williams II" var løpet lagt for Sven. Spesielt sistnevnte blues legende satte spor og medførte at Sven startet og spille blues munnspill.

Som 24 åring begynte han også å spille gitar og i 1972 startet han sitt første blues band, "Telge Blues". Dette bandet utgav en plate i 1975. Siden har det blitt utallige blues utgivelser, blant annet med bandet "Chicago Express" som ble legendariske i Sverige.

Les mer …Sven Zetterberg

Daniel Eriksen feat Stig Sjøstrøm

Vi vet hva vi får og vi vet det blir bra.

Daniel Eriksen har ved flere anledninger gjestet Codstock. Det er ikke uten grunn ønsker vi han velkommen tilbake, denne gangen sammen med Stig Sjøstrøm.

Daniel Eriksen har igjennom mange års hardt arbeid opparbeidet seg en stor fanskare i Skandinavia. Daniel er også en fantastisk slide gitar spiller innenfor New Orleans og Mississippi Delta blues. Han er sterkt inspirert av gamle blues legender som "Blind Willie Johnson" og "Mississippi Fred McDowell". Men også av moderne blues artister som avdøde "Bob Brozman", og amerikanske "John Mooney".

Les mer …Daniel Eriksen feat Stig Sjøstrøm

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen