DANA FUCHS

DANA FUCHS fra USA regnes som det hotteste innenfor dagens blues. Folk har virkelig noe å glede seg til, - dama med den råeste stemmen som trollbinder publikum fra første stund. Hun har rettmessig blitt sammenlignet med Janis Joplin pga sin særegne stemmeprakt.

Det ble sagt om henne: "Dana Fuchs er i besittelse av en vulkan av en stemme. Det er lett å være enig med New York Press når de skriver at ”Dana Fuchs just sings like a bastard”.

Når en hører henne i fri flyt og total utfoldelse, så er det umulig og ikke bli imponert og bergtatt. Det er rock, det er soul, det er blues, det er pop – det er rett og slett god musikk levert med en sjokkerende intensitet og utståling som det er få forunt å være innehaver av. Siden sist første opptreden i Norge (faktisk på Fauske!) i 2010 har hun vært gjenganger på Notodden bluesfestival samt utallige andre festivaler i Norge. I tillegg har hun spilt på de mest betydningsfulle festivalene i Europa.

Denne damen vil du høre mye om i fremtiden. Men nå kan du høre henne i levende live på årets "SuperSøndag" på Codstock. Denne søndagen er i damenes tegn med to av de fremste og hotteste kvinnelige artistene innenfor dagens blues. Det er nesten utenkelig at de står på samme scene på samme dag..på samme festival! Men vi i Codstockfestivalen har gjort det utenkelig om til realitet. Velkommen skal du være. Her blir det rift om billettene.

Her er to YouTube videoer med Dana

Websiden til Dana
www.danafuchs.com

 

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen