COPENHAGEN BLUES BROTHERS (Danmark)

Som en hyllest til filmen The Blues Brothers har Codstock booket inn et tribute band i verdensklasse. Bandet høster gode kritikker overalt der de spiller og leverer et show i beste "Blues Brothers tradisjon"

DANMARKS BEDSTE BLUES BROTHERS TRIBUT SHOWBAND!

I tidernes morgen da Copenhagen Blues Brothers blev samlet, blev det til en helt unik cocktail, blandet af en utrolig forkærlighed for soul og blues musikken, samt et fantastisk arrangement, professionalisme og positiv udstråling.

Copenhagen Blues Brothers leverer varen 110 %... Den vaskeægte Chicago Blues á la Elwood og Jake Blues, som vi kender og elsker den fra kult-filmen: "The Blues Brothers".
Bandet trykker den af i sorte jakkesæt, solbriller, slips og showet er så gennemført som det lader sig gøre. Fyrværkeri, solbriller til publikum og andre sjove påfund, er noget af det der vil ske, hvis man er i selskab med Copenhagen Blues Brothers for en aften...

Blues Brothers er et rigtigt showband bestående af ni mand:
2 Blues Brothers Entertainere - Rytme gruppe: Guitar, Bas, Trommer, Piano/Organ – Blæsere: Trompet, Trombone, Tenor Saxofon.

Copenhagen Blues Brothers spiller ikke et eneste nummer uden, at der var indbygget en eller anden gimmick. Hvordan gør man en guitarsolo mere festligt? Joh, to mand bærer rundt på guitaristen, så han spiller i vandret position.

Der er garanti for en aften med råswingende Blues, Rythm 'n Blues og Soulmusik når Copenhagen Blues Brothers lukker op for godteposen, der blandt andet indeholder hits som ´Everybody Needs Somebody´, ´Rawhide´, ´Gimme Some Loving´ og ´Sweet Home Chicago´.

Har man ikke oplevet Copenhagen Blues Brothers optræde, så har man en oplevelse for livet til gode


YouTube video med bandet:

Websiden til Bandet:
http://www.bluesbrothers.dk

 

Filmen The Blues Brothers

The Blues Brothers er en amerikansk actionkomedie og eventyrfilm fra 1980. Filmen handler om to halvkriminelle brødre som forsøker å samle inn en stor sum penger for å redde et barnehjem fra konkurs. Pengene skal samles inn gjennom en veldedighetskonsert der de selv er hovedattraksjonen, men veien dit viser seg å bli kronglete. Til slutt har de både politi og andre grupper i hælene og det helt utvikler seg til en vanvittig biljakt. Hovedrollene spilles av John Belushi og Dan Aykroyd. Filmen inneholder mye rhythm & blues musikk og sjangeren fikk en ny storhetstid. Filmen hadde soaullegender som Aretha Franklin, Ray Charles og James Brown på rollelisten samt blues legenden, John Lee Hooker. Og bandet "Blues Brothers" inneholdt et vanvittig stjernelag av musikere som leverte steintøff ryhythm & blues igjennom hele filmen. I forbindelse med filmen ble det også utgitt et soundtrack album.

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen