MIGHTY MARITH AND HER MEAN MEN

Vår nord Norske blues & soul dronning er tilbake på Codstock.

«Mighty» Marith Endresen er et navn som mange i Norge, drar kjensel på.
Etter over 30 år i bransjen har mange fått gleden av å høre hennes kraftfulle tolkninger av noen av de fineste låtene som er kommet fra bluesens, rockens og soulens beste artister og låtskrivere.


Mange store stjerner har latt seg forbløffe av Marith, og hun har nærmest lagt Mississippi for sine føtter etter flere opptredener på festivaler, juke joints, og sågar i en lokal kirke! Med seg har hun "The MeanMen." To gode venner og musikere som ikke er helt fersk i faget; Trond Hansen er den mest groovy bassisten som fins i mils omkrets.
Han har spilt sammen med Marith over 40 - førti - år! De har reist landet rundt i turnebuss sammen, og det er få ganger hun står på en scene uten ham ved sin side.
Gitarist Hans Isaksen er den reneste reivungen i dette selskapet. Hans' fartstid sammen med Marith nærmer seg dog 25 år… Hans distinkte stil og rotekte gitarsound gjør trioens lydbilde komplett.
Det er et understatement å kalle denne trioen samspilt! I dette hyggelige, lette formatet kommer Marith virkelig til sin rett. Her er det nakent, rått, sårt og ekte. Man hører alle små detajer og nyanser som ellers lett forsvinner fra en mere tett befolket scene. 

Unn Deg sjansen til å oppleve denne flotte lille comboen på et konsertsted nær deg. Reis gjerne et godt stykke også, det er verdt det! 

Her er en youtube video med bandet!

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen