TRUDY LYNN

Denne soul dama er et nytt bekjentskap for Nord Norge. Hun er for tiden på en stor Europa turné og Codstock er siste sted på turen.

Hun kommer til Henningsvær med soul og blues og vi lover "The real deal" for elskere av blues & soul med en av de fineste stemmene i dagens blues.

Historien:

Trudy Lynn er 68 år og født i Houston, Texas. Hun hadde mye kontakt med blues og R & B artister fordi hennes mor drev en skjønnhetssalong på siden av musikk klubben, Club Matinee. Her så hun fra inngangsdøren, artister som Joe Hinton og Bobby "Blue" Bland. Senere begynte hun å synge i kor på High School og scenedebuten kom med ingen ringere enn blueslegenden, Albert Collins. Han ba henne opp og hun sang “Night Time Is the Right Time.

Etter videregående skole begynte Trudy å synge på klubben "Cinderella". Hun fikk opplæring av artisten Clarence Green. Han lærte henne opp og Trudy sang i 5 år i bandet hans. Etter dette begynte Trudy å synge på egenhånd.

blues music awards 2017Hun gjorde en fin single "What a Waste / Lenge leve Blues" i begynnelsen av 70-tallet som hjalp henne med noen spillejobber. Men det løsnet ikke før hun begynte å spille inn plater på selskapet, Ichiban Records. Trudy begynte å opptre over hele verden og alt toppet seg i 1993 med plata, "I'll run your hurt away". Senere har hun hatt flere album på Billboard listene for blues.

Hun er i år nominert til Blues Music Awards som finner sted i Memphis i mai. Trudy er nominert for prisen "Koko Taylor Award"

 

Youtube video med Trydy Lynn:

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen