HILLSTOMP

Hill Country bluesen har sitt utspring fra delta blues og ble praktisert spesielt nord i Mississippi området. R.L Burnside og Missisippi Fred McDowell var pionerene. I nyere tid har North Mississippi AllStars satt sjangeren på kartet hos et yngre publikum.

Men også andre band praktiserer Hill Country Blues og vi har gleden av å presentere en duo som spiller tøff, rocka hillbilly blues. HILLSTOMP kommer direkte fra USA til Codstock og med seg i bagasjen har de et knalltøft konsept med hill country blues, rock og en dose punkabilly! Mange kaller det "transeblues" med herlige, hypnotiske rytmer.

HILLSTOMP er beryktet for å grave gjennom den gamle og glemte baksogen av amerikansk musikk. De har resirkulert de tradisjonelle elementene inn i en forfriskende og særegen merkevare. North Mississippi trance blues på folkemunne.

Duoen har utgitt en mengde cd plater og turnerer flittig i USA. Men i Skandinavia har de aldri spilt og Codstock blir første konsertopplevelse for gutta. De lover kjempe trøkk og vi lover Codstock stemning på konsertene i "Værret"

YouTube video med bandet:

Websiden til bandet:
http://www.hillstomp.com/

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen