BELFAST LADS

Vi kan glede elskere av irsk musikk med nyheten at sjangeren er tilbake på plakaten. Årets irske band heter Belfast Lads og er et av de beste bandene innen sjangeren.

Ekte vare! Det er det du får når Belfast Lads entrer scenen. Disse gutta har 15 års turnévirksomhet i Norge og over 1000 liveopptredener bak seg. De er nå etablert som et av de mest erfarne og mest etterspurte band innen Irsk folkrock.

Det er på livescenen Belfast Lads hører hjemme. Med høy intensitet og partyfaktor gir de alt hver eneste konsert og publikum får en uforglemmelig opplevelse.

Belfast Lads ble dannet i 2003 og har spilt konserter rundt om i hele Norges land. Bandet spiller et bredt utvalg av irsk musikk, fra gamle og kjente trad.’s til helt nye irske låter. Alt arrangert på særegent Belfast Lads’ vis. Gutta elsker å være på scenen og gir alt hver eneste konsert.

På vokal og gitar har bandet Gary Gillespie, født og oppvokst i Belfast, Nord Irland. Gary har reist rundt og spilt i over 30 år. Med hans Belfast-dialekt og tradisjonelle gitar gir han sangene det ekte irske utrykket. Robert Robertson spiller sekkepiper og fløyter med bandet. Han er to ganger blitt kåret som verdensmester på sekkepiper. Henrik Odde Gustavsen (trommer og kor) og Arnt Gisnås (bass og kor) utgjør bandets glimrende rytmeseksjon og har begge spilt med en rekke band og artister. Ved spesielle anledninger stiller også bandet med gjeste-spellemann på fele.

Belfast Lads er et unikt band som får fram den riktige stemningen og den virkelige sjelen i irsk folkemusikk. Når disse gutta drar i gang publikum, klarer få å sitte stille! Dette må simpelt hen bare oppleves!

YouTube video med bandet: 

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen