TLQ - Tito Lausteen Quartet

Codstock presenterer et fremadstormende band som tar deg tilbake til en svunnen, enklere tid, men med moderne elementer. Bandet spiller for det meste kun eget materiale og dentifiserer seg med det de selv kaller for jamrock. Sammen stiller de sterkt med musikalsk bredde, rå kraft og ektefølt glede i det de gjør.

Bandet vant Union Blues Cup på Notodden i 2015 og turnerte derfor som union bluesband i 2016. Guttene tok scenen med storm og ble booket til nesten 60 spillejobber i Norge, Tyskland og USA. Dypt Inspirert av 60 og 70 tallets organiske sound lager TLQ sitt eget musikalske landskap med band som The Beatles, Deep Purple, Rival Sons, The Band og Grateful Dead som noen av deres inspirasjonskilder.

Sjangre som rock, blues, funk og soul kan lett spores i bandets låt katalog. Bandet prøver å få selv de mest reserverte til å bryte ut i sang og dans. TLQ er for tiden aktuell med en hardtslående firespors EP: ”Foreplay” somer spillt inn i Juke Joint Studio på Notodden. Den er nå tilgjengelig forsalg og som nedlast på Tidal,Spotify, iTunes, og Urørt.

TLQ består av:
Tangenter: Morten "Mylk-Sjeik" Larsen
Bass og vokal: Jon-Arne Lausteen
Gitar og vokal: Tommy Tito Andreassen
Trommer: Stig "The Machine" Venberg

Youtube med TLQ:

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen