BERTHEUSSEN & FJELLBERG DUO

Bertheussen & Fjellberg DUO er et samarbeid mellom munnspilleren og forntfigur Geir Bertheussen og gitarist Kai Fjellberg fra det velkjente Nord-Norske bluesbandet GB Blues  Express.


Duoen baserer seg primært på akustisk blues med høy partyfaktor. Mye humor og karisma preger dette samarbeidet som inkluderer akustisk gitar, dobro, Cigarbox gitar, munnspill, vokal og stompbox. Bertheussen og Fjellberg har nylig vært på en gjennomreise i Mississippi deltaet, og er snart plateakutelle med ny utgivelse etter en liveinnspilling som ble gjennomført i Clarksdale MS, på Shack-Up-Inn i selveste Juke Joint Chapel.

Duoen framfører låter både fra tidligere utgivelser og denne kommende plata, samt en god del kjente coverlåter innen deltablues, swamprock, og chicagoblues. Bertheussen og Fjellberg  har lang fartstid innen blues.
Bertheussen startet opp i 1987 og har holdt det gående siden, med mindre avbrekk, og Fjellberg startet sin musikkerkarriere i 1998. De har begge deltatt på en rekke bluesfestivaler med GB Blues Express og andre bandkonstellasjoner tidligere.

Hvis du ønsker en kveld med mye humor, glimt i øyet og god blues ,må du ta turen til årets Codstock festival. Her blir det god gammal "blues feeling" av beste merke.

Her er en YouTube video med bandet

Websiden til bandet
www.geirbertheussenbluesexpress.no

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen