TOBIASBRYGGA

Tobiabrygga tilbyr nyoppussede leiligheter med 1 soverom for familier fra 2-4 personer og leiligheter med 2 soverom for 2 familier opptil 7 personer. Nye moderne bad med dusj samt kjøkken med oppvaskmaskin, induksjonovn og innebygd stekeovn. Alle leiligheter har prima senger med fjermadrasser for en god natts søvn, lynraskt Internett samt fjernsyn.

Nyt gode dager på den fantastiske terrassen, her har dere dere tilgang på grill og kan innta gode måltider. Eller bare nyte kveldskaffen og utsikten over havna og se på hurtigruta som passerer.

Priser fra kr. 1.200,- pr natt i høysesong. Utvask av leilighet kr. 500,-. Alle overnattinger inkluderer sengetøy og håndklær.

Tobiasbrygga er en tradisjonsrik fiskebrygge fra 1935. Rommene til fiskerne er restaurert til smakfulle rorbuleiligheter med moderne komfort, samtidig som den gamle stilen er ivaretatt. Du kommer ikke mer sentralt hvis du vil observere det spektakulære Lofotfisket om våren, se midnattssola leke i sommerbølgene eller beundre nordlysets lysshow på vinterhimmelen

Phone: +47 76 30 30 00
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For booking se:
www.tobiasbrygga.com/booking/ 

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: post@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2018

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet av LOFOKUS