THE JELLY ROLL MEN feat. KNUT REIERSRUD (Norge)

Codstock ønsker å sette ekstra fokus på norsk blues under årets jubileumsfestival. Vidar Busk, Daniel Eriksen, Bjørn Berge, Joakim Tinderholt og Reidar Larsen er allerede booket inn. Nå følger vi på med enda en av de store innen norsk blues, Knut Reiersrud. Han kommer sammen med det fremadstormende norske bandet, The Jelly Roll Men. Her snakker vi Chicago blues i verdensklasse.

THE JELLY ROLL MEN:

For å si det veldig enkelt: The Jelly Roll Men spiller old school, low down blues – slik det er ment å spilles. Deres live forestillinger er en komplett pakke! Den rette lyden, det riktige utseendet, holdningen og den rette følelsen! Bandet er en av de få som virkelig spiller de gamle greiene som dette. De fremfører gamle klassikere, og deres egne sanger er også i samme stil.
Bandet spilte inn sitt nye album «Jelly Roll Shuffle» med den prisvinnende produsenten Little Victor og The Jelly Roll Men og ble signert på Rhythm Bomb Records! De har jobbet med både norske og internasjonale musikere på scenen, og The Jelly Roll Men får stor oppmerksomhet i disse dager.
Dette er ekte vare, og de er på oppdrag for å sikre at den nesten glemte kunsten å spille tradisjonell blues overlever.
Kent Erik «9Fingers» Thorvaldsen – vokal og munnspill
Kai «The Russian» Evenstuen – trommer
Thomas «Pee Wee Grim» Thorvaldsen – gitar og vokal
Roar «Big Daddy» Wagenius – ståbass
Øyvind «Hollandale Slim» Stølefjell – piano og vokal

KNUT REIERSRUD:

Knut er en bauta i norsk musikk. Han er blant landets beste instrumentalister, en virtuos på gitar og en magiker på scenen. Han startet sin karriere i starten av 70 årene og i 1979 samarbeidet han med de store legendene innen Chicago blues sjangeren, Otis Rush og Buddy Guy.
Etter 14 soloplater, medvirkning på 300 utgivelser og turneer på alle verdens kontinenter, er han en levende legende å regne. Flere priser i Norge og utlandet, samarbeid med storheter som Dr. John, Mighty Sam McClain, Stevie Ray Vaughan og David Lindley. Han har en rekke innspillinger og konserter sammen med Iver Kleive på kirkeorgel, live-innspillinger i land som i Nepal og i Iran. Få andre artister kan matche det! Knut har også samarbeidet med Vidar Busk i konseptet «Buskerud» og han har spilt på scener over hele verden. Mer om Knut Reiersrud finner du her:
Til Codstock kommer han sammen med «The Jelly Roll Men» og de skal gjøre en reise i Chicago bluesens skattekammer med blues så tradisjonelt som det kan bli. Blues elskere bør kjenne sin besøkelsestid til en opplevelse du kanskje aldri får igjen.

Websidene til Knut og The Jelly Roll Men

Knut Reiersrud: http://www.knutreiersrud.no/
The Jelly Roll Men: https://nb-no.facebook.com/jellyrollmen/

YouTube videoer:

The Jelly Roll Men: 

Knut Reiersrud:

 

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: post@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2018

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet av LOFOKUS