BJØRN BERGE (Norge) (solo konsert)

Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som artist. Bjørn har gjort utallige plate innnspillinger, mottatt to Spellemannpriser for sine utgivelser, reist omkring i store deler av verden de siste 15 årene. Han har besøkt et utall gitar-/jazz-/blues- rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som feks. Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA, for å nevne noen.

Hans ”fingerstyle” og energi er det ikke mange som gjør han etter og hans unike nivå har gjort han til en ettertraktet artist og gitarist ute i verden
Bjørn opptrer stort sett alene på scenen, da dette gir han store muligheter for egne tolkinger og improvisering, ikke minst i live sammenheng.

Musikken hans er vanskelig å sette i bås da han kombinerer flere musikalske sjangere, men i hovedtrekk befinner han seg i blues-/folk- jazz-segmentet ispedd elementer fra bl.a. rock og funk. Han fremfører stort sett eget materiale, men gjør også sine egne tolkninger og versjoner av låter fra artister/band som Red Hot Chili Peppers, John Butler Trio, Joni Mitchell og Motorhead for å nevne noen.

Bjørn planlegger et nytt soloalbum som etter planen slippes like før Codstock 2020. Vi gleder oss til gjenhør med en populær artist som endelig er tilbake med sitt legendariske soloshow.

 

YouTube Video:

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: post@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2018

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet av LOFOKUS