ARTISTER CODSTOCK 2018

FANCY DAN

Fancy Dan er et svenskt Rock´n´roll band med røttene i rockabilly musikken. Med seg i bagasjen har de to plateutgivelser og et eksplosivt live show. De har også over 2 millioner lyttinger på Spotify og fans over hele verden.

MIGHTY MARITH AND HER MEAN MEN

Vår nord Norske blues & soul dronning er tilbake på Codstock.

«Mighty» Marith Endresen er et navn som mange i Norge, drar kjensel på.
Etter over 30 år i bransjen har mange fått gleden av å høre hennes kraftfulle tolkninger av noen av de fineste låtene som er kommet fra bluesens, rockens og soulens beste artister og låtskrivere.

TOMI LEINO TRIO

Codstock har hatt suksess med finske band og i år får vi et nytt bekjentskap fra landet. Tomi Leino Trio er et band i den klassiske blues tradisjon. Det svinger godt og man kjenner igjen inspirasjonskilden til bandet, Hound Dog Taylor, Little Walter, Slim Harpo og JB Lenoir. Bandet har utgitt to cd plater som har fått stor anerkjennelse i det internasjonale bluesmiljøet.

GUY VERLINDE & THE HOUSEROCKERS

Denne trioen snudde opp ned på Sementblues 2017 i Kjøpsvik med sin tøffe blues i ånden til legenden Hound Dog Taylor. Det var i 2011 at Guy Verlinde spilte inn et hyllest album til Chicago bluesens slide gitar mester og la ut på veien til fantastiske kritikker. Guy Verlinde gjorde som sin helt, ga 100% på scenen med et rufsete sound og herlige driv. I 2017 spilte bandet inn oppfølgeren, "How,How,How" med egenproduserte låter i samme stil som Taylor.

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: post@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

BUSS & TAXI

Palmberg buss har også i år satt opp buss t/r Svolvær - Henningsvær under Codstock.

Last ned bussrute her